Konfirmationskjole

Skræddersyet konfirmationskjole

Alle kjolerne bliver skræddersyet efter dine personlige mål. Bag i butikken ligger atelieret hvor alle de smukke kjoler bliver kreeret af de dygtigste skræddere. 

Hver eneste kjole er fremstillet i de smukkeste silke kvaliteter og udsøgte blonder. Der er mellem 2-5 forskellige slags silker i hver kjole.

Detaljerne på kjolerne kan sammensættes på kryds og tværs af kollektionen.

Kollektionen kan ses længere nede på siden. Detaljerne på konfirmationskjolerne kan sammensættes på kryds og tværs, så kjolen kan blive præcis som du ønsker at den skal være.

Har du et specifikt ønske eller eget design til dit konfirmationstøj, så hjælper vi gerne med at finpudse designet og producere din helt unikke kjole.

Design selv din konfirmationskjole

Har du specifikke ønsker til din kjole, så vil “design selv” muligheden være oplagt for dig. 

Er du også en af de mange der har kigget efter den helt perfekte konfirmationskjole på nettet og fundet en snes stykker der er næsten perfekte, hvis bare der lige kunne ændres lidt på ærmerne eller skørtet.. eller overdelen og også lidt på underdelen? Denne helt specifikke og unikke konfirmationskjole kan ikke købes på nettet eller ude i butikkerne. Den skal skræddersyes.

ALT kan lade sig gøre når det bliver skræddersyet, så hold dig ikke tilbage med dine ønsker og drømme for kjolen. Kontakt os til hver en tid for at høre mere om “design selv” muligheden.

Konfirmationskjole Sarah O
%d bloggers like this: