Skræddersyet brudekjole

Skræddersyet brudekjole

En personlig brudekjole

Alt hvad der kreeres i butikken er skræddersyet specielt efter dine ønsker. brudekjolekollektion er syet i fine silkekvaliteter og blonder, så du får en følelse af, at bære absolut kvalitet på den store dag.

Sammensæt din egen brudekjole ved, at vælge detaljer fra den eksisterende kollektion, kom med eget design eller vælg et færdigt design fra kollektionen.

En brudekjole kan blive syet til dig for mellem 8.000-25.000kr.

Design selv din drømmekjole

Har du specifikke ønsker til din kjole, så vil “design selv” muligheden være oplagt for dig. 

Er du også en af de mange der har kigget efter den helt perfekte Brudekjole på nettet og fundet en snes stykker der er næsten perfekte, hvis bare der lige kunne ændres lidt på ærmerne eller skørtet.. eller overdelen og også lidt på underdelen? Denne helt specifikke og unikke brudekjole kan ikke købes på nettet eller ude i butikkerne. Den skal skræddersyes.

ALT kan lade sig gøre når det bliver skræddersyet, så hold dig ikke tilbage med dine ønsker og drømme for kjolen. Kontakt os til hver en tid for at høre mere om “design selv” muligheden.

Skræddersyet brudekjole

Tilretning af brudekjole

Skal du giftes og har købt en brudekjole der skal tilrettes, så er det også noget du kan få gjort i butikken. Tilretning af brudekjoler er noget vi gør rigtig meget og specielt fra tidlig forår til sent efterår. Ring eller send en e-mail hurtigst muligt, så er vi sikre på at kunne sætte tid af til tilretning af din brudekjole.

Brudekollektionen

%d bloggers like this: